fbpx

VÅRE SPISESTEDER

Foruten to nye restaurantkonsepter på hotellet, serverer Gaustablikk Fjellresort mat i hotellets to barer. Arbeidet med fornyelsen av menyer og gastronomiske konsept er del av et langsiktig samarbeid med den prisbelønte kokken Melker Andersson.

Vinteren 2021 fikk Gaustablikk Fjellresort gleden av å ønske gjester velkommen til to nye restauranter. Restaurant Bjørk er restauranten der det tilbys frokost og kveldsmeny med fokus på klassiske norske råvarer av høy kvalitet med moderne smaker.

Inntil restaurant Bjørk ligger hotellets andre restaurant, Blikk Raw & Grill, som ønsker velkommen til alle gjester som kommer til eller er på Gausta. Her ligger betoningen på en internasjonalt inspirert meny som i globetrotteren Olav Svartdals ånd nysgjerrig henter impulser fra såvel vestover som østover.

Satsing på vinkjelleren
Med Blikk Raw & Grill utnytter vi Gaustablikks grill for både kjøtt og fisk. Samtidig gir vi Gaustablikks vinkjeller en reell forsterkning for å kunne tilby en vinliste i toppklasse for connoisseurer.

 

Storstue og storslått utsikt
Gaustablikk Fjellresort skal være et sted der alle kjenner seg velkommen, selv om man ikke bor på hotellet. Ta deg en pause fra bakken eller annen aktivitet og nyt en deilig lunsj og noe forfriskende i glasset.

Foruten de to restaurantene kommer nemlig hotellets concierge og nye Kirk’s Bar til å tilby småretter og enklere retter som fish & chips eller høyryggsburger.

Det er Gaustablikks gamle bar og festsal som har blitt bygd om til Kirk’s Bar – en like hyggelig, som stilfull, innredet lounge når det ønskes et glass bobler, en drink før middag, eller cocktails utover kvelden og natten.

 

Vi er meget glade og stolte av å kunne ønske våre hotell- og middagsgjester til bords. Vi håper å kunne by på mange gode stunder, sier Ben Henrik Sauge, hotelldirektør ved Gaustablikk Fjellresort.

 

 

 På andre siden av veien for hotellet finner du Stova hvor du kan smake på vår populære steinovnspizza eller grillmat. Vi anbefaler å ta turen innom Bakeriet som du finner i samme bygg. Her kan du kjøpe nydelige bakevarer, steinovnsbakt brød eller bare nyte en herlig cappuccino servert med et varmt smil.

I 2.etasje over Bakeriet / Stova finner du Loftet Afterski. Et sosialt samlingspunkt med en spennende drikkemeny og  hvor DJ sørger for stemningsfull musikk. 

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier