fbpx

VÅRE SPISESTEDER

Nyt et godt måltid med utsikt til fjellet på ett av våre spisesteder. Med konsept og menyer utviklet av prisbelønte kokk Melker Andersson, garanterer vi en smakfull opplevelse for både store og små.

Blikk Fjellbrasserie

Blikk Fjellbrasserie utgjør hjertet av hotellets spiseopplevelser, og her venter en fortryllende a la carte-meny skapt av den anerkjente kulinariske mesteren, Melker Andersson.

Restauranten gir deg muligheten til å utforske kulinariske høydepunkter fra forskjellige verdenshjørner, med ingredienser som henter inspirasjon fra skogens dybder, viddens vide landskap og majestetiske fjellområder som omgir oss.

 Kirk’s Bar & Lounge

Velkommen til Kirk’s Bar & Lounge –  hotellets sosiale hverdagsrom der gjestene kan slappe av, sosialisere, nyte en uformell matbit og forfriskninger, eller ta en velsmakende drink mens de beundrer den fantastiske utsikten mot Gaustatoppen gjennom de store vinduene.

Vår barmeny tilbyr lette retter for de som ønsker å stille sulten, og for de som søker underholdning, kan du teste ferdighetene dine i en omgang shuffleboard.

Gratis transport til og fra restaurant

Forhåndsbook bord hos oss og få gratis transport til og fra restauranten.

 

Tilbudet gjelder fredag og lørdag frem til 27. april

  • Fredager og lørdager

Forhåndsbestill transport i restauranten eller ring oss på +47 35 09 14 22

** Tilbudet gjelder om du befinner deg i Gausta området.*

Chambree Separe

Blikk Fjellbrasserie byr på en unik opplevelse med sine to sjarmerende chambree-rom.

Book vårt chambre séparée med plass til 20 personer, for å få det mer intimt og hyggelig med ditt selskap.

Eller opplev sjarmen og elegansen av vårt Blikk Chambree-rom med kapasitet for opptil 40 personer.

En spektakulær beliggenhet for uforglemmelige opplevelser

Opplev en verden av kulinariske eventyr på Gaustablikk Fjellresort, hvor stjernekokkene forvandler gastronomi til uforglemmelige øyeblikk. Omringet av majestetiske fjell og vakre omgivelser, er dette reisemålet ideelt for naturelskere og eventyrlystne sjeler som ønsker å utforske en unik kulinarisk verden.

Stjernekokk Frida Ronge

1. mars

Bli med når stjernekokk Frida Ronge besøker Gaustablikk Fjellresort for å lage en kulinarisk opplevelse i verdensklasse.

Stjernekokk Runa Kvendseth

23. mars

Bli med når stjernekokk Runa Kvendseth besøker Gaustablikk Fjellresort for å lage en kulinarisk opplevelse i verdensklasse.

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier