fbpx

MAT OG DRIKKE PÅ GAUSTA

Gaustablikk er kjent for god mat og drikke. Hos oss får du stor frokostbuffet hver dag med økologiske, veganske og allergivennlige alternativer, 2-retters lunsj, á la cartemeny, og smakfulle 3-retters middager. 

Forhåndsbestilling og bordreservasjon

COVID-19: For å opprettholde godt smittevern for både gjester og ansatte, ber vi om forhåndsbestilling av frokost, lunsj/á la carte og middag minst 1 dag i forveien. Les mer om Gaustablikks tiltak for godt smittevern her. 

På Gaustablikk får du også naturlig, friskt og klart fjellvann rett fra springen. Vi anbefaler å fylle vannkaraffelen på hotellrommet og nyte det gode drikkevannet! Les mer her om vårt friske fjellvann.

I tillegg til restauranten på hotellet finnes det også flere andre spisesteder på Gausta. På Gausta Food Court, som ligger rett over veien for hotellet, finner man tre ulike kjøkken hvor du får smakfull pizza, grillmat, sandwich, panini, suppe, salater, vafler, bakeverk og snacks. Vi har egen barnemeny og nykvernet kaffe fra vår barista. I etasjen under Gausta Food Court finner du Pose & Sekk dagligvare med delikatesseavdeling. På vestsiden av Gausta Skisenter finner du Bygget som tilbyr en rikholdig lunsjmeny, og på østsiden har du Den Lykkelige Sportsmann, et møtested for afterski og bar, samt pizzaservering. Ta også turen innom Sam’s Power Station, den unike food trucken som befinner seg på ulike plasser i skisenteret, og som tilbyr enkle matalternativer og forfriskninger. 

 

Kontaktinfo

Gaustablikk Høyfjellshotell +47 35 09 14 22
Gausta Food Court +47 48 99 13 23
Pose & Sekk Dagligvare +47 40 44 77 75
Bygget +47 91 90 23 64
Den Lykkelige Sportsmann +47 94 35 73 85

Restaurant og bar

Gausta Food Court

Pose & Sekk Dagligvare

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier