fbpx

Våre pakketilbud

Hos oss får du alltid:

  • Gratis heiskort* og skiutleie for barn under 8 år
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering
  • Fri tilgang til velværeavdeling med svømmebasseng, badstue, boblebad og steambad (gjelder ikke flytende badstue og velværebehandlinger).
*Må utløse keycard – kr 75,-

Bestill i dag!

Du kan enkelt bestille pakketilbudene med overnatting i vår online booking. Våre tilbud på plass kan bestilles/kjøpes i resepsjonen på hotellet.

Du kan også bestille våre pakketilbud ved å kontakte vår bookingavdeling: booking@gaustablikk.no / (+47) 35 09 14 22. Husk å referere til  kampanjen/tilbudet.

JANUARTILBUD: 

20% rabatt på flytende badstue

Ta med familien på en herlig oppfriskende opplevelse som kjennes på kroppen! I hele januar får du rabatt om du booker 1 hel flytende badstue i 1 time inkl. morgenkåper og badehåndkle (for minimum 4 personer fra samme husholdning). Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet. 

Kampanjekode: Flytendebadstue-januar
Kampanjeperiode: 31. desember 2020 – 31. januar 2021
Kjøp: Flytende badstue forhåndsbestilles i resepsjonen på Gaustablikk minst 24 timer før og her må du også komme innom før avtalt time for å få nøkkel, badekåper og håndklær. 

JANUARTILBUD:

20% rabatt på velværeprodukter fra Babor

I velværeavdelingen vår tilbyr vi herlige massasje- og ansiktsbehandlinger av vår dyktige velværeterapeut. Etter endt behandling får du 20% rabatt på velværeprodukter fra Babor i hele januar. Det er lov å unne seg litt ekstra pleie etter en hektisk jul. Du fortjener det!

Kampanjekode:Velværeprodukter-januar
Kampanjeperiode: 31. desember 2020 – 31. januar 2021
Kjøp: Babor-produktene står utstilt i behandlingsrommet. Vår velværeterapeut hjelper deg å plukke ut de produktene som passer din hud. Betaling skjer i resepsjonen. Husk å oppgi kampanjekode ved betaling.

JANUARTILBUD:

Ta 3 betal for 2 for bildekunst fra Gausta

Vi elsker naturen på Gausta, og har tatt en rekke fantastiske bilder av vårt nærområde. Disse bildene er perfekt å ramme inn og henge opp på veggen på hytta eller hjemme. Gi bort bildekunst i gave og gled noen du er glad i med destinasjonen du er glad i!Bildekunsten henger på veggene i fellesarealene på hotellet, ta turen og plukk ut din favoritt! 

Kampanjekode: Bildekunst-januar
Kampanjeperiode: 31. desember 2020 – 31. januar 2021
Kjøp: Bildekunst får du i resepsjonen på hotellet. Henvis til kampanjekoden for å få rabatten.

JANUARTILBUD:

20% rabatt på produkter fra Gausta Collection

Gjør deg klar for vintersesongen med utstyr av høy kvalitet fra Gausta Collection, utviklet med omsorg for både mennesker og miljø. En perfekt gave til deg selv eller for den rette Gausta-ambassadør!

Kampanjekode: Gaustaprodukter-januar
Kampanjeperiode: 31. desember 2020 – 31. januar 2021
Kjøp: Gausta-produkter får du i resepsjonen på hotellet eller hos Sport 1 Gaustablikk. Henvis til kampanjekoden for å få rabatten. Gjelder alle produktene i Gausta Collection, unntatt Gausta ski.

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier