fbpx

Våre pakketilbud

Hos oss får du alltid:

  • Gratis heiskort* og skiutleie for barn under 8 år
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering
  • Fri tilgang til velværeavdeling med svømmebasseng, badstue, boblebad og steambad (gjelder ikke flytende badstue og velværebehandlinger).
*Må utløse keycard – kr 75,-

Bestill i dag!

Du kan enkelt bestille pakketilbudene med overnatting i vår online booking. Våre tilbud på plass kan bestilles/kjøpes i resepsjonen på hotellet.

Du kan også bestille våre pakketilbud ved å kontakte vår bookingavdeling: booking@gaustablikk.no / (+47) 35 09 14 22. Husk å referere til  kampanjen/tilbudet.

PÅSKETILBUD: 

3 for 2 på shuffleboard

Har du utfordret dine nærmeste i en runde eller to i shuffleboard? Spillet der alle kan vinne og den med best presisjon går av med seieren. Booker du 2 runder med shuffleboard (2x30 min), er den tredje runden på huset. Det vil si at du får 30 min ekstra spilletid. Shuffleboard må bookes/reserveres i baren på Gaustablikk Høyfjellshotell, og ved betalt 2 runder, får du 30 min ekstra. Du kan velge å spille over flere dager eller holde av et bord i 1,5 time (ved ledig kapasitet).

Kampanjekode: Shuffleboard3for2
Kampanjeperiode: 8. mars – 11. april 2021 
Booking: Baren (evt. resepsjonen) på Gaustablikk Høyfjellshotell, e-post: resepsjon@gaustablikk.no eller tlf: +47 35 09 14 22

PÅSKETILBUD: 

Kjøp 7 dagers heiskort, få 50% rabatt på Gausta Collection*

Skal dere være på Gausta hele påsken, har vi et ekstra godt tilbud til deg! Kjøp 7 dagers heiskort og få 50% rabatt på Gausta Collection*. Her får du kvalitetsprodukter av klær og utstyr, som f.eks t-skjorter, vester, luer, skibriller, votter og termos. Henvis til tilbudet og ditt heiskort i Gausta Skiutleie og rabatten trekkes av i kassen. 

*gjelder ikke Gausta ski

Kampanjekode: 7heiskort50GaustaColl
Kampanjeperiode: 26. mars – 5. april
Kjøp: Heiskort kjøpes online. Gausta Collection kjøpes på Gausta Skiutleie. Henvis til kampanjekode ved kjøp av Gausta Collection. 

PÅSKETILBUD:

20% rabatt på Rituals-produkter

Unn deg selv eller noen du er glad i noen gode velværeprodukter! Vi tilbyr Rituals-produkter av serien The Ritual of Karma til hyggelige priser i påsken. Visste du at vi har tilsvarende produktserie på alle  hotellrom på Gaustablikk Høyfjellshotell? Bestill ditt neste hotellopphold hos oss!

Kampanjekode: Rituals-påske
Kampanjeperiode: 26. mars – 5. april
Kjøp: Rituals produktene får du i resepsjonen på Gaustablikk Høyfjellshotell. Henvis til kampanjekoden for å få rabatten.

 

PÅSKETILBUD:

30% rabatt på Gausta ski inkl. Marker bindinger

Det finnes ingen bedre måte å utforske bakkene i Gausta på enn med et par Gausta-ski. Gausta More Mountain-ski er en Special Edition-variant av testvinneren Extrem Fusion 95, som er laget av den svært anerkjente skiprodusenten Åre Skidfabrik. Fusion 95 Gausta Edition er en moderne all-mountain-ski for all slags skikjøring. Gled deg over herlige carving-opplevelser eller legg ut på sesongens beste puddereventyr.

Kunne du tenke deg å prøve skiene før du kjøper, finnes Gausta Ski til utleie på Gausta Skiutleie. 

Gausta ski inkl. Marker Griffon-binding: Førpris kr 9000,- Nå kr 6300,-

Kampanjekode: Gaustaski30
Kampanjeperiode: 26. mars – 5. april
Kjøp: Gausta Ski får du i Gausta Skiutleie. Husk å henvis til kampanjekoden for å få rabatt.

 

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier