fbpx

RESTAURANT

Velkommen til vår hyggelige restaurant i 1. etasje på Gaustablikk Høyfjellshotell!

Restauranten er oppdelt i flere stuer i ulike størrelser, som tilpasses etter deres behov. Her har vi langbord for større selskaper og bedrifter til mindre bord med utsikt mot Gaustatoppen og Heddersfjell. Vi holder et spennende utvalg av drikke, som komplimenterer maten og gir et godt utgangspunkt for den gode matopplevelsen.

Vår frokostbuffet er rikholdig med både varme og kalde alternativer. Sett av litt ekstra tid til frokosten og få en perfekt start på en aktiv dag i fjellet. Under frokosten er det også mulig å lage nistepakke (kr 65,-) og fylle termosen (kr 45,-) til dagens utflukt. Vennligst kontakt en av våre frokostverter for matpakkepapir. Betaling skjer i restauranten.

Til lunsj kan du velge fra vår á la cartemeny. Restauranten tilbyr ny 3-retters middag hver dag gjennom hele uken basert på gode og kortreiste råvarer.

Shuttleservice – på forespørsel

Bor du på hytte eller leilighet på Gausta og ønsker å spise middag i restauranten på hotellet, kan vi komme å hente deg og kjøre deg tilbake igjen etter endt måltid med vår shuttleservice! Tjenesten er gratis. Bestill bord og shuttleservice senest dagen i forveien innen kl. 18.00 til resepsjonen på tlf. +47 35 09 14 22. Velkommen til vår restaurant.

Åpningstider

Frokost: 07:30-10:00
Á la carte/lunsj: 12.00 – 16.00
Middag: 18:00-21.00

Book et bord

Bordbestilling min. 24 timer før

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier