fbpx

RESTAURANT

Velkommen til vår hyggelige restaurant i 1. etasje på Gaustablikk Høyfjellshotell!

Restauranten er oppdelt i flere stuer i ulike størrelser, som tilpasses etter deres behov. Her har vi langbord for større selskaper og bedrifter til mindre bord med utsikt mot Gaustatoppen og Heddersfjell. Vi holder et spennende utvalg av viner og øl, som komplimenterer maten og gir et godt utgangspunkt for den gode matopplevelsen (se informasjon vedr. koronarestriksjoner nedenfor).

Vår frokostbuffet er rikholdig med både varme og kalde alternativer. Sett av litt ekstra tid til frokosten og få en perfekt start på en aktiv dag i fjellet. Til lunsj kan du velge mellom dagens 2-retters meny eller fra vår á la cartemeny (utenom lavsesong). Restauranten tilbyr 3-retters middag basert på gode råvarer. Hør med vår hovmester eller i resepsjonen hva som står på dagens meny.

Shuttleservice

Shuttleservice er stengt i påsken. 

Bor du på hytte eller leilighet på Gausta og ønsker å spise middag i restauranten på hotellet, kan vi komme å hente deg og kjøre deg tilbake igjen etter endt måltid med vår shuttleservice! Tjenesten er gratis. Bestill bord og shuttleservice dagen i forveien innen kl. 18.00 til resepsjonen på tlf. +47 35 09 14 22. Velkommen til vår restaurant.

Viktig informasjon vedr. koronatiltak i påsken: 

  • Restauranten er åpen i påsken. Frokost og middag på hotellet vil kun være åpent for boende gjester. 
  • Boende gjester kan smøre matpakke i forbindelse med frokost til kr 75,- pr stk.
  • Ved innsjekk ber vi om at du reserverer bord til ønskede måltider under ditt opphold. 
  • Lunsj på hotellet er åpent for ikke-boende gjester, men kun ved ledig kapasitet. Bordreservasjon gjøres i resepsjonen. 
  • Èn husholdning per bord. Vi tar i mot bordønsker, men kan ikke garantere at vi kan oppfylle ditt ønske.  
  • Restauranten tilbyr BBQ take away (mat klart til grilling: 4 stk burgere og burgerbrød, 4 stk grillpølser og pølsebrød, hjemmelaget BBQ-saus, potetsalat, grønn blandet salat og coleslaw, ketchup og sennep) og Sharing board (serveringsplanke med oster, spekemat, røkt kjøtt, kjeks og hjemmelaget chutney m.m.) Kontakt resepsjonen for bestilling.  
  • Ingen alkoholservering grunnet nasjonal skjenkestopp f.o.m torsdag 25. mars.

Åpningstider

Frokost: 07:30-10:00
Á la carte: 12.00 – 16.00
Lunsj: 12.30 – 14.30
(for gjester med fullpensjon)
Middag: 18:30-21.00*

* 17.30 – 21.00 i høysesong (vinterferie, påske, sommerferie og jul/nyttår)

Book et bord

Bordbestilling min. 24 timer før

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier