RESTAURANT

Velkommen til vår hyggelige restaurant i 1. etasje på Gaustablikk Høyfjellshotell! Restauranten er åpent for både hotellets gjester og daggjester som ønsker å komme innom for frokost, lunsj og/eller middag.

Restauranten er oppdelt i flere stuer i ulike størrelser, som tilpasses etter deres behov. Her har vi langbord for større selskaper og bedrifter til mindre bord med utsikt mot Gaustatoppen og Heddersfjell. Vi holder et spennende utvalg av viner og øl, som komplimenterer maten og gir et godt utgangspunkt for den gode matopplevelsen.

Vår frokostbuffet er rikholdig med både varme og kalde alternativer. Sett av litt ekstra tid til frokosten og få en perfekt start på en aktiv dag i fjellet. Til lunsj kan du velge mellom dagens 2-retters meny eller fra vår á la cartemeny. Velg mellom supper, salater, kjøtt- eller fiskeretter. Restauranten tilbyr både 3-retters middag eller buffet. Hør med vår hovmester eller i resepsjonen hva som står på dagens meny.

 

Shuttleservice

Bor du på hytte eller leilighet på Gausta og ønsker å spise middag i restauranten på hotellet, kan vi komme å hente deg og kjøre deg tilbake igjen etter endt måltid med vår shuttleservice! Tjenesten er gratis. Bestill bord og shuttleservice dagen i forveien innen kl. 18.00 til resepsjonen på tlf. +47 35 09 14 22. Velkommen til vår restaurant. 

 

Åpningstider

Frokost: 07:30-10:00
À la carte/Lunsj: 12:00-17:00
Middag: 18:30-21:00

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier