fbpx

HOTELLET

Hjertelig velkommen til eventyrlige Gaustablikk Fjellresort 945 moh. Gaustablikk er hotellet med panoramautsikt mot majestetiske Gaustatoppen og har siden 1970 ønsket gjester velkommen med varme, kvalitet og omtanke. Hotellet har 90 hotellrom i ulike størrelser, 43 tradisjonelle hytter og 12 praktiske leiligheter. Gaustablikk Fjellresort ligger sentralt på destinasjonen Gausta. Vi har åpent 365 dager i året. 

Gaustablikk Fjellresort er et familievennlig hotell og har du hund/katt, er også de hjertelig velkommen hos oss. For å legge til kjæledyr i din bestilling online: velg dobbeltrom eller dobbeltrom med utsikt, hytte eller leilighet for å få opp tillegget.

I underetasjen på Gaustablikk Fjellresort finner du en moderne skistall med enkel adkomst fra både hotellet og parkeringsplassen. Skistallen er tilgjengelig for alle gjester som bor ved Gaustablikk Fjellresort. De romslige skapene med støveltørker sikrer at du som gjest kan nyte oppvarmede støvler når du skal ut i bakken – og trygg forvaring av ski og snowboard når du ikke bruker det. Det er ikke tillatt å oppbevare skiutstyr på hotellrommene.

Gaustablikk Fjellresort er kjent for sin unike og spektakulære beliggenhet og har panorama vinduer og solfylte terrasser med fantastisk utsikt. 

Obs! Vi gjør oppmerksom på at det frem til 18. desember 2022 vil finnes både nyrenoverte og eldre hotellrom.

HOTELLROM

LEIL OPPTIL 5 PERS

HYTTER FRA 8-16 SENGER

KJØP GAVEKORT

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier