Book her

 

Overnatt på Gaustablikk

Skal du besøke Gaustatoppen til fots, på ski eller med Gaustabanen, så er Gaustablikk det perfekte stedet å overnatte. Gaustablikk ligger tett på Rjukan som har kommet på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du oppleve Solspeilet, Krossobanen, Vemork, Rjukanbanen og Hardangervidda Nasjonalparksenter. Hos oss kan du velge blant flere overnattingsalternativer; som hotellrom, leiligheter og hytter. Finn det alternativet som passer deg og ditt følge. Vi har åpent alle dager hele året.

Facebook Print

Hotellrom

Hotellet byr på 91 velutstyrte rom med flatskjerms TV, stor internasjonal kanalpakke, nye bad, gode senger og ikke minst en spektakulær utsikt.

Se hotellrom

 

Gaustablikk Apartments (3–4 personer)

Gaustablikk apartments ligger kun 75 meter fra Gaustablikk Høyfjellshotell. Som gjest på Gaustablikk apartments har du full tilgang til alle hotellets faciliteter på linje med hotellets gjester.

Se Gaustablikk Apartments

 

Solsiden (6–8 personer)

Nyoppførte leiligheter ca 250 meter fra hotellet, midt i salombakken. Leilighetene er på 60 kv.meter og inneholder 3 soverom med 2+3+3 sengeplasser, dusj/toalett, stue/kjøkken med peisovn, hall, oppbevaringsrom og terrasse.

Se Solsiden

 

Gaustatoppen Lodge (6–8 personer)

Med fantastisk beliggenhet, og utsikt, er Gaustatoppen Lodge det siste overnattingstilbudet på Gaustablikk. Leilighetene ligger ca 250 meter fra hotellet rett ved slalombakken.

Se Gaustatoppen Lodge

 

Hytter

Våre hytter ligger inntil skianlegget. Velg mellom 8-10 og 16 personers hytter.

Se hyttene

 

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av de gode nyhetene. Meld deg på vårt nythetsbrev slik at du får med deg hva som skjer.

Facebook

Siste nytt får du alltid på …

Facebook-siden vår

 

Følg oss på Instagram

Kontakt

Gaustablikk Høyfjellshotell AS
Kvitåvatnvegen 372
N-3660 Rjukan
Tlf: +47 35 09 14 22
Fax: +47 35 09 19 75
Epost:
gaustablikk@gaustablikk.no

Sport-1-Gaustablikk
Pose-Sekk_logo