Book her

 

Overnatt på Gaustablikk Høyfjellshotell

Hotellet byr på 91 nyoppussede rom med flatskjerms TV, stor internasjonal kanalpakke. Det er kort avstand til Gaustatoppen og med Gausta Skisenter som nærmeste nabo er muligheten for spektakulære opplevelser lagt til rette.

Facebook Print
Overnatt på Gaustablikk Høyfjellshotell og opplev roen og frisk fjelluft. På Gaustablikk har vi lagt vekt på gode senger, samt lyse og trivelige rom. Her kan man våkne opp med god utsikt mot alpinanlegget eller Gaustatoppen. På Gaustablikk Høyfjellshotell tilbyr vi alt fra enkeltrom til 6 personers suiter og vi er selvsagt behjelpelige med ekstra oppredninger og barnesenger. Gaustablikk Høyfjellshotell er et fullservice hotell, med restaurant og bar, konferansesenter for inntil 300 personer og velværeavdeling med oppvarmet basseng, jacuzzi, dampbad og badstuer. Fritt WIFI på hele hotellet.

Ved foten av Gaustatoppen, ligger Gaustablikk idyllisk til i naturskjønne omgivelser.

Hotellet byr på 91 nyoppussede rom med flatskjerms TV, stor internasjonal kanalpakke, nye bad, gode senger og ikke minst en spektakulær utsikt.

I hotellets bassengområde, finnes det rom for avslapning og rekreasjon. Vi tilbyr boblebad, badstuer, dampbad og oppvarmet basseng på 12x7 meter.

Restauranten tilbyr hjemmelaget mat, med et stort utvalg fra tradisjonsrike Telemark. Med kapasitet inntil 350 personer huser Gaustablikk de fleste arrangementer og events.

Baren er et godt utgangspunkt før og etter middag, hvor spennende lokale produkter også er representert i det brede sortiment.

Velkommen til gode opplevelser.

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av de gode nyhetene. Meld deg på vårt nythetsbrev slik at du får med deg hva som skjer.

Facebook

Siste nytt får du alltid på …

Facebook-siden vår

 

Følg oss på Instagram

Kontakt

Gaustablikk Høyfjellshotell AS
Kvitåvatnvegen 372
N-3660 Rjukan
Tlf: +47 35 09 14 22
Fax: +47 35 09 19 75
Epost:
gaustablikk@gaustablikk.no

Sport-1-Gaustablikk
Pose-Sekk_logo