fbpx

Vinkjeller på Gaustablikk

 Gaustablikk Fjellresort er godt på vei med å bygge opp en vinkjeller i verdensklasse! Med et bredt utvalg av vin, musserende og champagne fra de beste produsentene i verden kan hotellets sommelier presentere hotellets gjester en utsøkt vinliste og anbefale de beste viner til rettene som serveres i hotellets restauranter. Vinkjelleren kan skilte med et stort utvalg premium viner, årgangschampagne, 12 liters champagneflaske i hyllen.

Vinkjelleren er fylt med vin fra de klassiske regionene; Bourgogne, Bordeaux, Piemonte og Toscana og utgjør basen for vinkjelleren. I tillegg får du førsteklasses vin fra USA, Storbritannia og velrenomerte vinprodusenter fra andre verdenshjørner. Her får du eldre årgang av Riocha viner og et bredt utvalg av champagne og musserende viner.

Gaustablikks eier, Mikael Jönsson, har personlig stor interesse for kvalitetsvin og har et stort ønske om å skape en av landets beste vinkjellere. Med forkjærlighet for amerikanske viner, finnes det en rekke spennende, håndplukkede favoritter fra denne verdensdelen i hotellets vinkjeller.

Hotellets kunnskapsrike og dyktige sommelier, Stefan, har lang erfaring med å finne de rette viner til gjestene. Med fokus på å skape de minneverdige gastronomiske opplevelsene, er drikken det som forsterker hele opplevelsen av måltidet.

Hos Gaustablikk Fjellresort kan man invitere vennegjengen, kollegaene eller familiemedlemmer til vinsmaking i hotellets Chambré Separée. Her vil sommelier Stefan åpne opp for en verden fylt med herlige smaker, gi informasjon og kunnskap om de ulike druetypene og regionene.

Vinkjelleren er under oppbygging og det blir stadig større og bredere utvalg.

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier