fbpx

STOVA SPISERI

Ønsker du en pause fra skikjøring eller bare nyte en avslappe middag med venner og familie? Velkommen til Stova! Vi serverer skifavoritter som burger, varme supper, pasta og nydelig pizza. I tillegg vil det være mulig å nyte fondue på lørdager.

På solskinnsdager inviterer vi deg til å besøke kiosken på terrassen, hvor vi serverer saftige burgere og pølser for en rask matbit.

Pizza fra steinovnen

Opplev smaken av Italia med vår populære pizza rett fra steinovnen. Vår varierte meny gir deg muligheten til å utforske ulike smaker, slik at du kan nyte en autentisk italiensk matopplevelse.

Hvis du foretrekker å kose deg hjemme, tilbyr vi også en praktisk take away-tjeneste, slik at du kan ta med deg den deilige smaken av Italia på hytta.

Fondue Aften

Opplev lørdager på Stova med en smakfull fondue som tar deg med på en reise gjennom de deilige smakene av buljong, sauser og nøye utvalgt tilbehør. En herlig kulinarisk opplevelse venter, perfekt for å dele gode øyeblikk med venner eller familie.

Fondue har sin opprinnelse i Sveits, spesielt i de fransktalende områdene av landet. Ordet “fondue” stammer fra det franske ordet “fondre”, som betyr å smelte.

Velkommen til en lørdag fylt med smak og hygge!

Åpningstider

 Se åpningstider

Skier’s meny:
Hver dag                                             kl. 11.30 – 16.30

Kveldens meny:
Søndag – tirsdag                               kl. 17.30 – 20.00
Onsdag – lørdag*                             kl. 17.30 – 21.00

Fondue:
Lørdag fra                                            kl. 18.00 – 22.00

*Kveldens meny inneholder pizza, skiers meny eller dagens 3- retters meny

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier