fbpx

KIRK’S BAR & LOUNGE

Velkommen til en lun og behagelig atmosfære med fantastisk utsikt mot Gaustatoppen. Hos oss får du alt fra cocktailer til bobler om kvelden, men også noe varmt når du kommer inn etter en dag ute. 

I tillegg serveres det gode retter fra vår a la carte meny. Det finnes også muligheter for å bestille takeaway og nyte maten hjemme

Se åpningstider

Shuffleboard

I Kirk’s Bar og Lounge kan du finne to shuffleboard-baner som vil tilføre ekstra glede til ditt besøk hos oss. Enten du er på utkikk etter en morsom aktivitet å nyte med venner eller ønsker å utfordre deg selv og andre, er shuffleboard perfekt for å skape minneverdige øyeblikk.

Ta med gjengen og utforsk gleden av shuffleboard hos 

Book shuffleboard her 

Historien bak Kirk’s Bar & Lounge

Navnet bærer en historie som strekker seg tilbake til filmsettet til “Heroes of Telemark”. Her fikk Olav, en drømmer fra Flatdal, tilbud om en rolle som stuntmann med den legendariske Kirk Douglas.

Olav, uvitende om at han hadde forhandlet seg til en million dollar, begynte å realisere sin drøm om et eget hotell. Denne uventede summen ble starten på Gaustablikk Fjellresort, og det var her Kirks bar fikk sitt navn, som et symbol på mot, eventyr og den uventede veien livet kan ta.

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier