fbpx

Leiligheter 

Gaustablikk Fjellresort tilbyr 18 hyggelige og praktiske leiligheter med umiddelbar nærhet til hotellet, Gausta Skisenter og løypenettet for langrenn på Gausta. Fra noen av leilighetene kan du ta på deg langrennsskiene rett på utsiden av døren.  Leilighetene finnes i ulike størrelser – velg mellom 1-roms eller 2-roms leiligheter, med eller uten balkong og utsikt mot Gaustatoppen eller skisenteret. Gjester som har booket leilighet gjennom Gaustablikk Fjellresort har full tilgang til alle hotellets fasiliteter på lik linje som hotellets gjester (med unntak av frokost).

Les mer om Gaustas fasiliteter på gausta.com eller last ned Gausta-appen!

Bildegalleri

 

Gaustablikk Apartments ligger kun 75 meter fra Gaustablikk Fjellresort og har ski in/out til fantastiske langrennsløyper. Rett over veien for leilighetene ligger Gausta Skisenter og Gausta Food Court med et stort mattilbud, dagligvare, sportsbutikk, Gausta Aktivitetssenter med skiskole og utleie av utstyr til aktiviteter m.m.

Leilighetene fremstår som innbydende, praktiske og hyggelige. Velg mellom ett-roms leiligheter med terrasse for maks 4 personer eller to-roms leiligheter med og uten balkong for 5 personer. Leilighetene har alle bad, kjøkken, spiseplass og salong, samt TV. Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn og kokeplater, kjøleskap, servise, bestikk, kaffetrakter og vannkoker. Gratis parkering bak leilighetsbygget.

Praktisk info:

  • Sengetøy og håndklær er inkludert
  • Fri tilgang til bassengområdet på hotellet
  • Gratis parkering på baksiden av leilighetskomplekset
  • Avfallshåndtering under svalgangen i 1. etasje
  • Sluttvask av leiligheten bestilles i forkant av oppholdet: kr 850,-

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier