fbpx

Leiligheter 

Gaustablikk Høyfjellshotell tilbyr 20 nyoppussede og moderne leiligheter med utsikt til Gaustatoppen og med umiddelbar nærhet til Gausta Skisenter. Vi har leiligheter i ulike størrelser, velg mellom Gaustablikk Apartements 1-roms og 2-roms leiligheter.

Gjester som har booket leilighet gjennom Gaustablikk Høyfjellshotell har full tilgang til alle hotellets fasiliteter på linje med hotellets gjester.

På Vinterstid anbefaler vi lunsj på Gausta Food Court.

Bildegalleri

 

Gaustablikk Apartments ligger kun 75 meter fra Gaustablikk Høyfjellshotell og har ski in/out til fantastiske langrennsløyper. Rett over veien for leilighetene ligger Gausta Skisenter og Sport’n Skikafé med et stort mattilbud, dagligvare, sportsbutikk, ski- og sykkelutleie samt heiskortutsalg.

Leilighetene ble totalrenovert desember 2018 og fremstår som innbydende og moderne. Velg mellom ett-roms leiligheter med terrasse for maks 4 personer eller to-roms leiligheter med og uten balkong for 5 personer. Leilighetene har alle bad, kjøkken, spiseplass og salong, samt TV med internasjonale kanaler. Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn og kokeplater, kjøleskap, servise, bestikk, kaffetrakter og vannkoker. Gratis parkering bak leilighetsbygget.

Praktisk info:

  • Sengetøy og håndkler er inkludert
  • Fri tilgang til bassengområdet på hotellet
  • Gratis parkering på baksiden av leilighetskomplekset
  • Avfallshåndtering under svalgangen i 1. etasje
  • Sluttvask av leiligheten bestilles i forkant av oppholdet: kr 800,-

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier