Kjøpsbetingelser og personvern

Når du kjøper billetter blir ditt/dine KeyCard oppdatert umiddelbart og beløpet blir trukket fra ditt kort med en gang. Pga forsinkelse i overføring til skisenteret, kan det ta opp til 15 minutter fra KeyCard er tanket opp, til kortet fungerer i skiheisen. Dine personopplysninger blir oppbevart trygt hos oss. Vi videresender eller selger ikke personopplysninger til tredjepart. Du vil ikke få e-post fra oss med mindre du aktivt gir oss ditt samtykke til dette. Når du trykker på Bestill og Betal aksepterer du samtidig skisenterets betingelser. Minimumsalder for handel på nettsiden er 18 år.

Generelle kjøpsbetingelser

Ordrebekreftelse
Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om type heiskort med korresponderende keycard som er oppdater, i tillegg til betalingsinformasjon.

Pris
Produktenes pris er oppgitt i norske kroner og er inkl. merverdiavgift, kunden mottar ordrebekreftelse per epost fra oss.

Angrerett
Opptankede keycard/billetter blir refunderes ikke.

Betalingsbetingelser
Når du kjøper billetter blir ditt/dine KeyCard oppdatert umiddelbart og beløpet blir trukket fra ditt kort med en gang. Pga forsinkelse i overføring til skisenteret, kan det ta opp til 15 minutter fra KeyCard er tanket opp, til kortet fungerer i skiheisen.
Gaustablikk Høyfjellshotell AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden. Gaustablikk Høyfjellshotell AS benytter Dibs som betalingsformidler og 3D Secure inngår som standard DIBS internett-løsninger. Les mer om 3D Secure på www.verifiedbyvisa.com og www.securecode.com. DIBS betalingsløsning oppfyller kravene for PCI (Payment Card Industry Data Security Standard) og ble PCI-sertifisert i 2005.

Dine rettigheter
For svar på spørsmål som angår dine rettigheter som kunde, kan du kontakte Forbrukerrådet på telefon 81558200 eller www.forbrukerradet.no

Personvernpolicy for Gaustablikk Høyfjellshotell AS

1. Introduksjon
Disse retningslinjene beskriver hvordan Gaustablikk behandler persondata i nettbutikken/tjenesten.
Med persondata mener vi data som kan benyttes til å identifisere enkeltpersoner.
Hvis du har spørsmål knyttet til disse retningslinjene kan du kontakte oss ved å sende en epost til skisenter@gaustablikk.no

2. Innsamling og bruk av persondata
Når du registrer deg som bruker av tjenesten oppgir du informasjon som vi lagrer knyttet til din bruk av tjenesten Vi kan benytter denne informasjonen for å tilby tjenesten og tilbud til deg, for å beregne oppgjøret mot innholdsleverandører og for å forbedre nettbutikken. Telefonnummeret du oppgir når du registrerer deg benyttes for å bekrefte at du er bosatt i riktig land.

3. Deling av informasjon med tredjeparter
Vi deler kun dine persondata med tredjeparter i følgende tilfeller:
a) når du har gitt oss samtykke. Dette gjelder eksempelvis i forhold til Facebook (som videre beskrevet i punkt 9 under) eller når du ellers har gitt oss samtykke
b) vi deler dine betalingsdata med våre oppgjørspartnere som besørger betaling
c) når vi engasjerer tredjeparter for å utføre tjenester for oss i forbindelse av driften av tjenesten. I slike tilfeller vil fortsatt være ansvarlige for dine personlige data og forsikre oss om at behandlingen skjer i henhold til disse retningslinjene og gjeldende lovgivning
d) når det er påkrevd etter lov eller offentlig påbud

Vi vil aldri selge dine persondata til tredjeparter eller gi tredjeparter tilgang til dine persondata for sine egne formål.

4. Kommunikasjon
Hvis du har oppgitt din epostadresse eller ditt telefonnummer så vil vi kun bruke denne informasjonen til å kommunisere med deg om forhold som er relevante for tjeneste og din bruk av denne. Dette gjelder kvitteringer for betaling, informasjon om endringer i tjenesten, endringer i brukeravtalen og disse retningslinjene. Vi vil ikke bruke denne informasjonen til å sende deg informasjon om tjenester fra tredjeparter.

5. Loggfiler
Bruk av tjeneste og besøk på våre nettsider logges i servernes loggfiler. Disse loggfilene inneholder IP adressen til enheten som benyttet tjenesten eller nettsiden sammen med tidspunktet for bruken og informasjon om hvilken resurs som ble etterspurt. Hvis du er logget inn kan loggfilen også inneholde en referanse til din brukerprofil. Loggfilene benyttes til å lage anonym brukerstatistikk som igjen benyttes til å beregne oppgjør mot innholdsleverandørene og til å analysere bruken av tjenesten.

6. Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Når du besøker våre nettsider kan det tenkes at vi sender en eller flere informasjonskapsler til enheten du benytter. Vi benytter disse informasjonskapslene til å tilby innlogging på nettstedet, til å huske brukervalg og for å ta rede på brukertrender.
Vi bruker både midlertidige informasjonskapsler og informasjonskapsler som lagres også etter at nettleseren er avsluttet. Du kan når som helst slette informasjonskapslene i din nettleser og hindre at informasjonskapsler blir lagret, men dette kan redusere funksjonaliteten på nettstedet og kan føre til at du ikke lenger kan benytte tjenesten.

7. Sikkerhet
Vi lagrer dine data på en sikker måte på utstyr som tilgangsbegrenset og beskyttet. Kun et begrenset antall personer har tilgang til dette utstyret og kun personer som har behov for det har tilgang til dine personlige data.

8. Lagring av persondata
Vi lagrer dine personopplysninger så lenge som nødvendig for de formål som er beskrevet i disse retningslinjene. Når det ikke lenger er nødvendig å lagre data vil dataene bli slettet eller anonymisert på en sikker og permanent måte. I tilfeller der vi etter gjeldende rett er forpliktet til å lagre dataene for en lengre periode enn vi selv har behov for tilgang så vil tilgangen til disse dataene bli blokkert.

9. Misbruk av tjenesten
Hvis det foreligger mistanke om misbruk av tjenesten kan vi kombinere data innhentet i henhold til disse retningslinjene med annen informasjon for å avdekke om misbruk foreligger, omfanget misbruket og hvem som står bak.

10. Vi overholder lover og regler
Vi vil alltid behandle dine personlige data på den måte som er beskrevet i disse retningslinjene og alltid i overensstemmelse med gjeldende lover og regler. I Norge er dette først og fremst personopplysningsloven av 2000 og tilhørende forskrifter.

11. Endringer av disse retningslinjene
Tjenesten er gjenstand for konstant forbedring og fremtidige endringer kan påvirke måten vi behandler dine personopplysninger. Disse retningslinjene vil bli oppdatert for å reflektere slike endringer, endringer av lover og regler eller andre endringer av måten vi håndterer persondata.

Oppdatert 07.12.2016

Gaustablikk Høyfjellshotell AS, org. nr. 891 680 422