fbpx

Julebord på Gaustablikk

Opplev ekte førjulshygge på fjellet med venner, familie eller gode kollegaer! Hver torsdag & lørdag fra 1. – 22. desember kan du nyte en 4-retters julemeny i regi av mesterkokken Melker Andersson. 

Omringet av majestetiske Gaustatoppen som bakteppe ønsker vi deg velkommen til et førjulseventyr hos oss på Gaustablikk. I vår flotte, nyrenoverte restaurant setter vi rammen for et stemningsfullt og minnerikt julebord. Ønsker du et mer privat selskap, kan vi tilby chambre separeé til 20 personer.

Julemeny

Årets julemeny består av en 4-retters meny, satt sammen av alle julens smaker. Her får du servert tradisjonelle retter med en moderne vri. Vi starter med en “sharing meny” hvor rettene serveres på fat til selskapet, deretter fulgt av tre serveringer. Dette skaper en hyggelig og sosial start på kvelden og kanskje du finner en ny favoritt.

Velg vinpakke til julemenyen for en komplett smaksopplevelse! 
Du vil også finne en rekke spennende lagringsviner fra vår vinkjeller. Hør med vår hovmester/restaurantsjef om anbefalinger til maten.

Kirk’s Bar ligger i tilknytning til restaurantene og har et variert og godt utvalg med nøye utvalgte råvarer og ingredienser. Spør om en av bartenderens favoritter!

Underholdning

Ta med deg selskapet og fortsett kvelden i vår cocktailbar, hvor vi kan anbefale å prøve ut våre signaturdrinker. Nyt kvelden i stemningsfulle omgivelser med god musikk, hyggelig selskap og noe godt i glasset.

Rett over veien for Gaustablikk Fjellresort ligger Gaustas afterski, The Loft. Følg med på hvem som underholder på The Loft her.

BOOK ÅRETS JULEBORD

E-post: restaurant@gaustablikk.no
Tlf: +47 35 09 14 22

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier