fbpx

Ta med venninnene til fjells i høst!

Gausta og Gaustablikk Fjellresort er det perfekte utgangspunktet for en aktiv og minnerik jentetur. Kombinasjonen av aktiviteter, stemningsfulle kvelder med god mat og drikke i lune og trivelige lokaler, og ha tid og rom for å ha det koselig i hverandres selskap. For det er vel det som er oppskriften på en herlig jentetur som dere sjeldent vil glemme?

På Gaustablikk Fjellresort får dere akkurat det dere trenger for et perfekt opphold for dere jentene. Velkommen inn til nyoppussede fellesarealer med lune salonger, flere lekre rom med utsikt mot Gaustatoppen, nydelig mat og drikke og en velværeavdeling med god atmosfære. Her kan dere også booke massasje og ansiktsbehandlinger, samt flytende badstuer – som ligger rett på nedsiden av hotellet. I hotellets bar  finner dere shuffleboard og i lobbyen kan dere spille bordtennis.

 

Hva skal dere finne på?

Gaustablikk ligger i hjertet av Gausta og har en rekke aktiviteter rett utenfor døren. Her kan dere leie el-sykler, spille padel, discgolf og minigolf. Ta en båttur eller kanskje teste balansen på SUP-brett? Gausta Aktivitetssenter ligger rett over veien for hotellet med aktivitetsledere som kan ta dere med på guidede fotturer eller guidede sykkelturer i området.

Gaustatoppen ligger også kun et steinkast unna, og her kan dere enten velge å gå opp til Telemarks høyeste fjelltopp, på 1883 moh. eller ta Gaustabanen, kabelbanen som går inne i fjellet. Det er sjeldent noe som topper en slik opplevelse med jentene!

 

Ta kontakt med oss direkte, så kan vi sammen legge opp et opphold som passer akkurat dere!

KONTAKT OSS

e-post: booking@gaustablikk.no
tlf: +47 35 09 14 22

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier