fbpx

Hytter 

Gaustablikk tilbyr totalt 43 koselige hytter i ulike størrelser og med ulik komfort, hvorav de fleste har utsikt til Gaustatoppen og lett tilgang til Gausta Skisenter, samt langrennsspor og turstier. Gaustablikks hytter ligger kun 200 meter fra hotellet og har ski in/out til Gausta Skisenter. Med direkte ankomst til Barnebakken (Barnebåndet) på den ene siden og en liten akebakke på den andre siden, er 8- og 10-mannshyttene et perfekt valg for barnefamilier og andre skiglade gjester. 16-mannshyttene ligger ca 250 meter fra hotellet ved siden av en fin liten akebakke og rett over veien for Gausta skiarena. Her starter langrennseventyret med 85 km med langrennsspor. Hyttene ligger sentralt på Gausta med kort vei til et stort mattilbud, dagligvare, afterski, sportsbutikk, Gausta Aktivitetssenter med skiskole og utleie av utstyr til aktiviteter m.m.

Gaustablikk leier også ut Kvitåvatn Fjellhytter som ligger mellom Gaustablikk Fjellresort og Den Lykkelige Sportsmann (afterski), omlag 400 meter fra hotellet. De 36 hyttene har typisk norsk byggestil.

Gjester som har booket hytte gjennom Gaustablikk Fjellresort har full tilgang til alle hotellets fasiliteter på linje med hotellets gjester. Ønskes en bedre middag, lunsj eller frokost kan bord reserveres i hotellets resepsjon eller per tlf. På vinterstid anbefaler vi lunsj på Gausta Food Court. Klikk på fanene under for å lese mer om de ulike hyttetypene.

Innsjekk skjer i resepsjonen på Gaustablikk Fjellresort.

 

 

 

Bildegalleri

Gaustablikk Fjellhytter er på 95-110 kvm har 3 soverom (rom 1: dobbeltseng, rom 2: dobbeltseng, rom 3: 2 stk enkle køyesenger), 2 bad hvorav det ene har badstue, kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kokeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap. Stue med TV, trådløst Wifi og peis. Hyttene ligger ca 150 meter fra hotellet og har ski in/out til Gausta Skisenter og langrennsløyper.

Praktisk info:

 • Sengetøy og håndkler er inkludert
 • Fri tilgang til bassengområdet på hotellet
 • Gratis parkering utenfor hytten
 • 1/2 sekk med peisved er inkludert. Påfyll kan kjøpes på Pose & Sekk Dagligvare.
 • Sluttvask av hytten bestilles i forkant av oppholdet: kr 1650,-

 

 

Vi har én 16-mannshytte i laftet tømmer på ca 170 kvm. Hytten har 5 soverom (rom 1: dobbeltseng, rom 2: dobbeltseng, rom 3: 2 stk køyesenger, rom 4: køyeseng + familiekøyeseng, rom 5: køyeseng + familiekøyeseng), 3 bad hvorav det ene har badstue. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stort kjøle- og fryseskap, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter og servise. Stue med peis, spisebord, salong, TV og trådløst Wifi. Utenfor hyttene er det terrasse med flott utsikt og meget gode solforhold.
Hyttene ligger ca 150 meter fra hotellet og har ski in/out til Gausta Skisenter og langrennsløyper.

Praktisk info:

 • Sengetøy og håndkler er inkludert
 • Fri tilgang til bassengområdet på hotellet
 • Gratis parkering utenfor hytten
 • 1/2 sekk med peisved er inkludert. Påfyll kan kjøpes på Pose & Sekk Dagligvare.
 • Sluttvask av hytten bestilles i forkant av oppholdet: kr 2350,-

Kvitåvatn Fjellhytter er 36 tradisjonelle og hyggelige 8-mannshytter som ligger mellom Gaustablikk Fjellresort og Den Lykkelige Sportsmann (afterski). Hyttene (Hyttetype B) er på 75 kvm fordelt på to etasjer og inneholder: (1. etasje) gang med tørkeskap, bad med badstue, ett soverom med familiekøyeseng og åpen kjøkken-/stueløsning, TV og utgang til terrasse med flott utsikt mot Gaustatoppen, (2. etasje) WC, ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med to køyesenger. Kjøkkenet har mikrobølgeovn, komfyr, kjøleskap/fryser (35 l), oppvaskmaskin og kaffetrakter.

Praktisk info:

 • Sengetøy og håndkler koster kr 165,- pr person
 • Fri tilgang til bassengområdet på hotellet
 • Gratis parkering
 • Avfallshåndtering i nærheten av hytten
 • Sluttvask av hytten bestilles i forkant av oppholdet: kr 1450,-

Hyttetype B:

     

Det er også mulig å booke en noe større hytte/leilighet (hyttetype D) på ca 80 kvm for 8 personer. Hytta inneholder: gang med tørkeskap, bad med badstue, kjøkken med mikrobølgeovn, komfyr, kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Stue med peisovn, TV og trådløst Wifi. Hytta har totalt 3 soverom, hvorav to av soverommene har dobbeltseng og et soverom har køysenger til 4 personer. Hytten har i tillegg ekstra wc i 2.etasje, samt skibod ved inngangen. 

Leilighet (hyttetype D):

         

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier