Enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter

Finn roen og opplev den gode atmosfæren på Gaustablikk Høyfjellshotell. Våre rom er lyse og trivelige med store vinduer og har gode og komfortable senger. Her kan man våkne opp med flott utsikt mot alpinanlegget eller Gaustatoppen. Vi tilbyr alt fra enkeltrom til 5 personers suiter, og vi er selvsagt behjelpelige med ekstra oppredninger og barnesenger. De nyoppussede rommene har flatskjerms TV med stor internasjonal kanalpakke, pene bad med hårføner og en romslig garderobe. Fritt WiFi på hele hotellet. 

Gaustablikk Høyfjellshotell er et fullservice hotell, med restaurant og bar, konferansesenter for inntil 300 personer og velværeavdeling for avslapning og rekreasjon. Restauranten tilbyr frokostbuffet, lunsj og 3-retters middag eller buffet hver dag hele året. Her får du hjemmelaget og tradisjonsrik mat fra Telemark. Baren er et godt utgangspunkt før og etter middag, hvor spennende lokale produkter også er representert i det brede sortiment.

Med kapasitet inntil 300 personer huser Gaustablikk de fleste kurs, konferanser og events, men også de små viktige møtene med få deltakere. Vår konferansevert/-vertinne ser til at dere har alt dere trenger gjennom arrangementet.

I vår velværeavdeling tilbyr vi boblebad, badstuer, dampbad og oppvarmet basseng på 12x7 meter. I tillegg kan vi friste med flytende badstuer på Kvitåvatn, med fantastisk utsikt over vannet og Gaustatoppen.

 

Velkommen til de gode opplevelsene!

 

Om hotellet

Video

Rommene er lyse og innbydende med komfortabel enkeltseng. Alle våre rom har et stort vindu med utstikt mot Gaustatoppen eller Gausta Skisenter, teppe på gulv og malte overflater på vegger og tak. De er utstyrt med flatskjerm, 19 TV-kanaler, sittegruppe, skrivepult og stol, samt garderobeskap. Enkeltrom har bad med  dusj, wc, hårføner, shampo og dusjsåpe. Rommet passer for en person. Hotellet er røykfritt. 

Rommene er lyse og innbydende med komfortable senger som kan tas fra hverandre for separate enkeltsenger. Alle våre rom har et stort vindu med utstikt mot Gaustatoppen eller Gausta Skisenter, teppe på gulv og malte overflater på vegger og tak. De er utstyrt med flatskjerm, 19 TV-kanaler, sittegruppe, skrivepult og stol, samt garderobeskap. Våre dobbeltrom har bad med dusj, wc, hårføner, shampo og dusjsåpe. Rommet passer for inntil to personer. Hotellet er røykfritt. 

Alle rom har mulighet for separate senger. Rommene er utstyrt med flatskjerm, 19 TV-kanaler, nyoppusset bad og toalett. Rommet passer for inntil tre personer. Hotellet er røykfritt. Avstand til skisenteret: 100 meter.

Alle rom har mulighet for separate senger. Rommene er utstyrt med flatskjerm, 19 TV-kanaler, nyoppusset bad og toalett. Rommet passer for inntil tre personer eller to voksne og to barn. Hotellet er røykfritt. Avstand til skisenteret: 100 meter.

 

Våre juniorsuiter har ekstra med plass, så her er det rom for en dobbeltseng, ekstraseng og sovesofa. Rommene passer for opptil 5 personer.

Våre suiter har enten badekar eller boblebad, og alle har glimrende utsikt til Gaustatoppen. Suitene har separat soverom med dobbeltseng og oppholdsrom med sovesofa. Det er også plass til en ekstraseng.

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier