fbpx

Enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter

Finn roen og opplev den gode atmosfæren på Gaustablikk Fjellresort. Våre rom er lyse og trivelige med store vinduer og har gode og komfortable senger. Her kan man våkne opp med flott utsikt mot alpinanlegget eller Gaustatoppen. Vi tilbyr alt fra enkeltrom til 5 personers suiter, og vi er selvsagt behjelpelige med ekstra oppredninger og barnesenger. Rommene har TV, pene bad med produkter fra Rituals og hårføner. Fritt WiFi på hele hotellet. 

Gaustablikk Fjellresort er et fullservice hotell, med restaurant og bar, konferansesenter for inntil 300 personer og velværeavdeling for avslapning og rekreasjon. Restauranten tilbyr frokostbuffet, lunsj/á la carte og 3-retters middag hver dag hele året. Her får du hjemmelaget og smakfull mat i hyggelig atmosfære og til flott utsikt. Baren er et godt utgangspunkt før og etter middag, her kan man også spisse konkurranseinstinktet ved en runde eller to rundt et av våre to shuffleboard.

Med kapasitet inntil 300 personer huser Gaustablikk de fleste kurs, konferanser og events, men også de små viktige møtene med få deltakere. Vår konferansevert/-vertinne ser til at dere har alt dere trenger gjennom arrangementet.

I vår velværeavdeling tilbyr vi jacuzzi, badstuer, steambad, relax-avdeling og svømmebasseng på 12x7 meter. I tillegg kan vi friste med flytende badstuer på Kvitåvatn (fjellvannet på nedsiden av hotellet), med fantastisk utsikt over Gaustatoppen. Vår dyktig velværeterapeut tilbyr massasje- og ansiktsbehandlinger.

 

Velkommen til de gode opplevelsene!

 

Rommene er lyse og innbydende med komfortabel enkeltseng. Alle våre rom har et stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen, teppe på gulv og malte overflater på vegger og tak. De er utstyrt med TV, skrivepult og stol, samt garderobeskap. Enkeltrom har bad med dusj, wc, hårføner, produkter fra Rituals. Rommene passer for en person. Hotellet er røykfritt. 

     

Rommene er lyse og innbydende med komfortabel dobbeltseng som kan tas fra hverandre for to enkeltsenger. Alle våre rom har et stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen eller Gausta Skisenter, teppe eller parkett på gulv og malte overflater på vegger og tak. De er utstyrt med TV, stol(er) og bord, samt garderobeskap. Våre dobbeltrom har bad med dusj, wc, hårføner, produkter fra Rituals. Rommene passer for inntil to personer. Hotellet er røykfritt. 

    

Rommene er lyse og innbydende med komfortabel dobbeltseng som kan tas fra hverandre for to enkeltsenger. Rommene har også sovesofa med plass til opptil to barn. Alle rom har et stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen eller Gausta Skisenter, teppe på gulv og malte overflater på vegger og tak. De er utstyrt med TV,  sittegruppe, skrivepult og stol, samt garderobeskap. Våre dobbeltrom superior har bad med dusj, wc, hårføner, produkter fra Rituals. Rommene passer for inntil to voksne og to barn. Hotellet er røykfritt. 

      

Rommene er lyse og innbydende med komfortabel dobbeltseng som kan tas fra hverandre for to enkeltsenger. Rommene har også muligheten for en ekstra enkeltseng i tillegg til sovesofa med plass til opptil to barn. Alle våre rom har et stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen eller Gausta Skisenter, teppe på gulv og malte overflater på vegger og tak. De er utstyrt med TV, sittegruppe, stol, samt garderobeskap. Våre junior suiter har bad med dusj, wc, hårføner, produkter fra Rituals. Rommene passer for inntil tre voksne og to barn. Hotellet er røykfritt. 

           

Rommene ligger i hotellets toppfløy og er lyse og innbydende med separat soverom med komfortabel dobbeltseng. Rommene har oppholdsrom med sovesofa med plass til opptil to barn og et stort vindu med utsikt mot Gaustatoppen. Parkett på gulv og malte overflater på vegger og tak. De er utstyrt med TV, sittegruppe, skrivepult og stol, samt garderobeskap. Våre suiter har bad med badekar/dusj, wc, hårføner, produkter fra Rituals. Rommene passer for inntil to voksne og to barn. Hotellet er røykfritt. 

        

Rommene er lyse og innbydende med separat soverom med komfortabel dobbeltseng som kan tas fra hverandre for to enkeltsenger. Rommene har oppholdsrom med sovesofa med plass til opptil to barn og et stort vindu og balkong med utsikt mot Gaustatoppen. Parkett på gulv og malte overflater på vegger og tak. De er utstyrt med TV, sittegruppe, skrivepult og stol, samt garderobeskap. Våre suiter med balkong med utsikt mot Gaustatoppen, bad med badekar/dusj, wc, hårføner, produkter fra Rituals. Rommene passer for inntil to voksne og to barn. Hotellet er røykfritt. 

            

Skistall på Gaustablikk Fjellresort

I underetasjen på Gaustablikk Fjellresort finner du en moderne skistall med enkel adkomst fra både hotellet og parkeringsplassen. Skistallen er tilgjengelig for alle gjester som bor ved Gaustablikk Fjellresort.

De romslige skapene med støveltørker sikrer at du som gjest kan nyte oppvarmede støvler når du skal ut i bakken – og trygg forvaring av ski og snowboard når du ikke bruker det.

Det er ikke tillatt å oppbevare skiutstyr på hotellrommene.

Hvordan får jeg tilgang?

  • Romnøkkelen du får ved innsjekk gir tilgang til skiskapene
  • I skistallen scanner du romnøkkelen for å åpne ditt skiskap. Skapnummer vises i displayet.
  • Om du ønsker tilgang til skiskapene etter utsjekk ber vi om at du tar kontakt med resepsjonen. Avhengig av tilgjengelighet

HUSK! Du kan kjøpe heiskort i heiskortautomaten i skistallen eller i Gausta-appen og dra rett i bakken!

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier