fbpx

GAUSTABLIKK 50 ÅR

Gaustablikk Høyfjellshotell fyller 50 år!

Lørdag 21. november feirer vi at Gaustablikk fyller 50 år! Det er da 50 år siden den offisielle innvielsesfesten gikk av stabelen på Gaustablikk Høyfjellshotell. Nå skal jubileet feires – og det i et helt år fremover.

Lørdag 21. november 2020 feirer vi at det er akkurat 50 år siden Gaustablikk Høyfjellshotell offisielt åpnet dørene. Det var da Olav Svartdal og hans familie fikk oppfylt sin store drøm om å starte et eget hotell og skisenter (én heis og én bakke), som har resultert i etableringen av en helt ny fjelldestinasjon.

 

Et helt år med feiring

Under normale omstendigheter skulle dette ha blitt feiret med en stor fest denne spesielle dagen, men grunnet koronasituasjonen og opprettholdelse av godt smittevern vil feiringen fordeles utover det neste året.

Vi gjør 2021 til et jubileumsår som kommer til å by på mange ulike tilbud, opplevelser og eventyr!

John Kristian Stubban

Hotelldirektør

Inviterer alle til å starte feiringen digitalt 

Alle som har besøkt oss opp igjennom tidene eller har en kobling til hotellet inviteres til å starte feiringen i sosiale medier. Under hashtaggen #gaustablikk50 kommer alle som vil, kunne dele sine beste minner fra hotellet og Gaustaområdet – fra starten i 1970 til i dag.

Deler du ditt bilde med oss på Instagram eller sender melding til oss via Facebook Messenger, er du automatisk med i vår jubileumskonkurranse hvor du kan vinne 3-retters middag for 4 personer og flytende badstue på Gaustablikk Høyfjellshotell. 

 

Slik deltar du i jubileumskonkurransen:

Dette gjør du for å delta i konkurransen om å vinne 3-retters middag og flytende badstue for deg og din familie eller nære venner (opptil 4 personer):

  1. Finn frem gamle (og/eller nye) bilder fra ditt opphold på Gaustablikk Høyfjellshotell eller på Gausta-området som gir gode minner.
  2. Del bildet med oss:
    – Instagram: Benytt emnetaggen #gaustablikk50
    – Facebook: Send bilde direkte til oss via Messenger – legg til #gaustablikk50 i meldingen.
  3. Når du har sendt bildet til oss er du automatisk med i jubileumskonkurransen og godtar konkurransevilkårene. 
  4. Konkurransen avsluttes søndag 20. desember 2020.
  5. Vinner annonseres på Instagram og Facebook mandag 21. desember 2020.

Lykke til!

 

–––––––

Vi ser frem til et spennende år med fantastisk feiring av jubilanten gjennom hele året. Mer detaljer rundt feiringen vil komme på Gaustablikks egne hjemmesider, i sosiale medier, samt på destinasjonssiden Gausta.com. Følg med!

Velkommen til å feire med oss i 2021!

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier