fbpx

Gaustablikk smaksstarter vinteren med flere nye restaurantkonsepter

Foruten to nye restaurantkonsepter inne på hotellet, kommer Gaustablikk Fjellresort i vinter til å servere mat i hotellets to barer. Arbeidet med fornyelsen av menyer og gastronomiske konsept er del av et langsiktig samarbeid med den prisbelønte kokken Melker Andersson.

Oppdateringen av Gaustablikk i forkant av sesongen 2021/2022 omfatter ikke bare bygningsarbeid og interiør, men også en oppgradering av servicenivå og tilbudet av mat- og drikkeopplevelser.

– Vi har i løpet av 2021 startet et langsiktig samarbeid med den meritterte kokken Melker Andersson for å sikre rett nivå i vår leveranse av mat og drikke til våre gjester, forteller Lars Olemyr, hotelldirektør på Gaustablikk Fjellresort.

To nye restauranter
Allerede i vinter får Gaustablikk Fjellresort gleden av å ønske gjester velkommen til to nye restauranter. Restaurant Bjørk er restauranten der det tilbys frokost og aftensmeny med fokus på klassiske norske råvarer av høy kvalitet med moderne smaker.

Inntil restaurant Bjørk ligger hotellets andre restaurant, Blikk Raw & Grill, som ønsker velkommen til alle gjester som kommer til eller er på Gausta. Her ligger betoningen på en internasjonalt inspirert meny som i globetrotteren Olav Svartdals ånd nysgjerrig henter impulser fra såvel vestover som østover.

Satsing på vinkjelleren
– Med Blikk Raw & Grill utnytter vi Gaustablikks grill for både kjøtt og fisk. Samtidig gir vi Gaustablikks vinkjeller en reell forsterkning for å kunne tilby en vinliste i toppklasse for connaisseurer.

Destinasjonens storstue
– Gaustablikk Fjellresort skal være et sted der alle kjenner seg velkommen, selv om man ikke bor på hotellet. I vinter gjør vi det enklere og mer innbydende å stikke innom for et glass vin eller en matbit, sier Lars Olemyr.

Foruten de to restaurantene kommer nemlig hotellets lobbybar og nye Kirk’s bar til å tilby småretter og enklere retter som fish & chips eller høyryggsburger.

Det er Gaustablikks gamle bar og festsal som har blitt bygd om til Kirk’s Bar – en like hyggelig, som stilfull, innredet lounge når det ønskes et glass bobler, en drink før middag, eller cocktails utover kvelden og natten.

– Vi er meget glade og stolte av å kunne ønske våre hotell- og middagsgjester til bords. Vi håper å kunne by på mange gode stunder, sier Lars Olemyr, hotelldirektør ved Gaustablikk Fjellresort.

_____

Fakta: Langsiktig samarbeid med stjernekokker
Melker Andersson er en flerfoldige ganger prisbelønt kokk som driver et antall restauranter i Stockholm. I 1995 fikk han sølvmedalje i den franske konkurransen Bocuse d’Or. Hans daværende restaurant Fredsgatan 12 hadde under årene 1997 til 2014 stjerne i Guide Michelin. I fornyelsen av Gaustablikk har Melker Andersson inngått et langsiktig samarbeid i utviklingen av meny- og gastronomisk konseptutvikling. Teamet som støtter Melker består blant annet av Jimmy Lappalainen, som lenge har jobbet med Marcus Samuelsson i New York, samt laget mat til flere middager i Det hvite hus under Barack Obamas presidentperiode.

BOOKE BORD

For å booke bord ved våre nye restauranter ber vi deg ta kontakt på booking@gausta.com eller +47 35 09 14 22.

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier