fbpx

Gaustablikk har renovert samtlige hotellrom

Gaustablikk Fjellresort sto i desember 2022 ferdig med den storstilte renoveringen, og nå har  hele hotellet den samme lune, stilrene og innbydende preg. 

I desember 2021 åpnet hotellets fellesarealer i ny og eksklusiv drakt. Lobby, restauranter, bar, lounge, lekerom, bibliotek og felles toaletter går nå for å være noe av det lekreste man finner i den norske fjellheimen. Og ett år senere sto alle hotellrom ferdigrenoverte med samme stil. 

– Gaustablikk Fjellresort har totalt 90 hotellrom av ulike størrelser og kategorier, fra suiter med balkong til dobbeltrom med utsikt mot Gaustatoppen eller Gausta Skisenter. Nå er rommene og korridorene renovert for å stå i stil til resten av det ikoniske hotellet.

Det nye uttrykket på Gaustablikk Fjellresort er inspirert av den spektakulære naturen rett på utsiden av døren. Fargevalg, tekstiler, møbler og detaljer er nøye plukket ut og gir den lune og gode følelsen i hvert eneste rom. Vi er så stolte av at Gaustablikk Fjellresort nå kan fremstå som et nytt, innbydende og eksklusivt hotell.

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier