fbpx

Gaustablikk renoverer samtlige hotellrom

Gaustablikk Fjellresort fortsetter den storstilte renoveringen av hotellet, og starter nå arbeidet med å fornye hotellrommene. De skal stå i stil med de lekre fellesarealene som stod ferdig renovert til jul, og vil få samme lune, stilrene og innbydende preg. 

I desember 2021 åpnet hotellets fellesarealer i ny og eksklusiv drakt. Lobby, restauranter, bar, lounge, lekerom, bibliotek og felles toaletter går nå for å være noe av det lekreste man finner i den norske fjellheimen. Nå er det hotellrommene som står for tur.

– Gaustablikk Fjellresort har totalt 90 hotellrom av ulike størrelser og kategorier, fra suiter med balkong til dobbeltrom med utsikt mot Gaustatoppen eller Gausta Skisenter. Nå skal rommene og korridorene renoveres for å stå i stil til resten av det ikoniske hotellet, forteller hotellsjef, Lars Olemyr.

– Vårt gode samarbeid med den internasjonalt anerkjente arkitekten Lena Skoglund fortsetter. Vi har høstet ensidig positive tilbakemeldinger om det nye interiøret i fellesarealene, så nå gleder vi oss til at hotellrommene også skal få den samme stilsikre, elegante og kvalitetssterke standarden, fortsetter hotellsjefen.

Det nye uttrykket på Gaustablikk Fjellresort er inspirert av den spektakulære naturen rett på utsiden av døren. Fargevalg, tekstiler, møbler og detaljer er nøye plukket ut og gir den lune og gode følelsen i hvert eneste rom. Hele Gaustablikk Fjellresort vil ved juletider fremstå som et nytt, innbydende og eksklusivt hotell, forteller en engasjert Lars Olemyr.

Arbeidet starter allerede 30. april med planlagt ferdigstillelse i desember 2022. I denne perioden vil hotellet være åpent, da det seksjoneres ut korridorer som renoveres. I første omgang renoveres 30 hotellrom frem til 17. juni. I løpet av disse ukene vil velværeavdelingen med svømmebasseng, badstue, jacuzzi og velvære bli stengt for gjester. De flytende badstuene på Kvitåvatn (fjellvannet på nedsiden av hotellet) vil selvsagt være åpent i perioden.

Deretter blir det en pause i renoveringen på sommeren, da det er mange gjester som besøker den populære destinasjonen. Den neste perioden med renovering av hotellrom starter 28. september, og avsluttes når samtlige rom og korridorer er ferdige i desember. 

– Vi gjør oppmerksom på at i løpet av de to periodene med renovering vil kunne være noe støy fra arbeidet. I tillegg vil det kunne være noen midlertidige løsninger for bevegelse rundt på hotellet. Vi ser frem til å ønske gamle og nye gjester velkommen til et totalrenovert Gaustablikk Fjellresort, avslutter hotellsjef Lars Olemyr.  

PRESSEKONTAKT

Lars Olemyr
lars.olemyr@gaustablikk.no 

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier