fbpx

Gaustablikk renoverer samtlige hotellrom

Gaustablikk Fjellresort fortsetter den storstilte renoveringen av hotellet, og starter nå arbeidet med å fornye hotellrommene. De skal stå i stil med de lekre fellesarealene som stod ferdig renovert til jul, og vil få samme lune, stilrene og innbydende preg. 

I desember 2021 åpnet hotellets fellesarealer i ny og eksklusiv drakt. Lobby, restauranter, bar, lounge, lekerom, bibliotek og felles toaletter går nå for å være noe av det lekreste man finner i den norske fjellheimen. Nå er det hotellrommene som står for tur.

– Gaustablikk Fjellresort har totalt 90 hotellrom av ulike størrelser og kategorier, fra suiter med balkong til dobbeltrom med utsikt mot Gaustatoppen eller Gausta Skisenter. Nå skal rommene og korridorene renoveres for å stå i stil til resten av det ikoniske hotellet, forteller hotellsjef, Lars Olemyr.

– Vårt gode samarbeid med den internasjonalt anerkjente arkitekten Lena Skoglund fortsetter. Vi har høstet ensidig positive tilbakemeldinger om det nye interiøret i fellesarealene, så nå gleder vi oss til at hotellrommene også skal få den samme stilsikre, elegante og kvalitetssterke standarden, fortsetter hotellsjefen.

Det nye uttrykket på Gaustablikk Fjellresort er inspirert av den spektakulære naturen rett på utsiden av døren. Fargevalg, tekstiler, møbler og detaljer er nøye plukket ut og gir den lune og gode følelsen i hvert eneste rom. Hele Gaustablikk Fjellresort vil ved juletider fremstå som et nytt, innbydende og eksklusivt hotell, forteller en engasjert Lars Olemyr.

Arbeidet starter allerede