fbpx

Velkommen til velværeavdelingen

Senk skuldrene og få en god start på restitusjonen etter en lang aktiv dag eller start dagen i velværeavdelingen for det beste utgangspunktet for dagen. I vår velværeavdeling har du fri til gang til basseng, boblebad, dampbad, sauna og lounge senger. 

Som boende gjest har du fri tilgang til vår velværeavdeling (flytende badstuer må forhåndsbestilles og har egne priser). Hvis du ikke bor på hotellet, kan du fortsatt få tilgang til bassengområdet med en dagsbillett for NOK 100, og et ekstra håndkle for NOK 50. Gjester som har booket hytte eller leilighet får dagsbillett for NOK 50,- per person. 

Det er ikke tillatt med medbragt alkohol til bassengområdet.

Åpningstider

 

Behandlingsavdeling:

Mandag 14:00 – 19:00
Tirsdag 14:00 – 19:00
Onsdag 14:00 – 19:00
Torsdag 11:00 – 19:00
Fredag 11:00 – 19:00
Lørdag 11:00 – 19:00
Søndag 11:00 – 17:00

Velværeavdeling:

Mandag 08:00 – 21:00
Tirsdag 07:00 – 21:00
Onsdag 07:00 – 21:00
Torsdag 07:00 – 21:00
Fredag 07:00 – 21:00
Lørdag 07:00 – 21:00
Søndag 07:00 – 21:00

Test en flytende badstue!

Like ved Gaustablikk Fjellresort finner du Kvitåvatn, med sine to flytende badstuer. Her kan du nyte den magiske utsikten til Gaustatoppen. Det forfriskende vannet og den varme badstuen utgjør den ideelle kombinasjonen for en avslappende sommeraktivitet.

Pris: kr. 600,- per time (hverdager)
           kr. 800,- per time (helg og ferier)

Prisen gjelder opp til 10 personer. Flytende sauna kan bookes mellom 08.00 – 21.00 (siste bestilling kl. 20.00).

Behandlinger

Gaustablikks velværesenter er bemannet av to dyktige terapeuter som er klare til å ta deg med på en opplevelsesrik reise mot velvære og indre harmoni.  Vi er opptatt av å tilby en helhetlig tilnærming til velvære og behandlinger, som inkluderer å kombinere ulike disipliner og teknikker, som posturale konsepter, manuell terapi og terapeutisk bevegelse. Målet vårt er å hjelpe deg å vokse i velvære-reisen din og forbedre helsen din generelt. Vi er glade for å hjelpe deg med å vokse i velvære og ta bedre vare på helsen din!

BEHANDLINGSMENY 

Massasje

Sportsmassasje (50 minutter)                                                     945,- 

Opplev den ultimate foryngelsen med vår oppkvikkende sportsmassasje. Den er designet for å rette seg mot spesifikke muskelgrupper, lindre spenninger og fremme muskelgjenoppretting, slik at du føler deg oppfrisket og energisk.

Klassisk massasje (50 minutter)                                                  825,- 

Nyt fullstendig avslapning med vår klassiske massasje. La våre dyktige terapeuter lindre stress og berolige musklene dine med milde teknikker, slik at kroppen din gjenoppretter balanse og harmoni.

 

Ritualer

Holistic Ritual (50 minutter)                                                        1100,-

Bli med på en fornøyelig reise med full kroppssrens og fuktighet. Vårt helhetlige rituale kombinerer en mild kroppsskrubb for å stimulere blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller, etterfulgt av en massasje med økologiske urteoljer. Dette ritualet renser og fukter huden din dypt, slik at du føler deg næret og fornyet.

The Harmonie Ritual (50 minutter)                                           945,-

Oppnå fullstendig avslapning og indre fred med vårt Harmonirituale. Opplev en massasje med moderat intensitet, supplert med trykkteknikker på hodet, nakken og armene. Våre terapeuter benytter seg av kraften i aromaterapi ved å bruke et nøye utvalg av essensielle oljer for å harmonisere tankene dine og gjenopprette energien din.

Relax and Detox Legs Ritual  (50 minutter)                         985,-

Skjem bort bena dine etter en eventyrlig dag i fjellene. Vårt Relax- og Detox rituale for ben begynner med en grundig rens gjennom skrubbing, etterfulgt av en  massasje med moderat intensitet. Inkluderingen av forfriskende mentol- og sitrusoljer gir en herlig følelse av friskhet og fuktighet. Refleksologiteknikker er inkludert i dette ritualet.

 

Kontakt vælværeavdelningen for mer informasjon og ledighet på wellness@gaustablikk.no eller ring resepsjon på tlf +47 35 09 14 22.

Møt våres terapeuter

Adrián Pianetti, en erfaren argentinsk fysioterapeut med stort engasjement for å fremme velvære og forbedre folks helse. De siste åtte årene har hans karriere innen ortopedi, forebygging og idrett på høyt nivå vært preget av kontinuerlig læring, inkludert etterutdanningskurs, mastergrader og seminarer, alt basert på hans universitetsgrad oppnådd i 2015.

“Mitt første besøk til Gausta i løpet av vinteren 2021-2022 etterlot et uutslettelig inntrykk, med de spektakulære fjellene og de uendelige utendørsaktivitetene som fanget hjertet og sinnet mitt. Dette motiverte min retur til Gausta for å bidra med min ekspertise til utvidelsen av velværeavdelingen. Siden februar 2023 har kollegaen min og jeg arbeidet utrettelig med utformingen av rommet.”

 Amparo Göbel, en erfaren fysioterapeut opprinnelig fra Argentina. Med over fem års erfaring innen ortopedi har Amparo en dokumentert historie innen forebygging og rehabilitering. For tiden utvider hun sin kunnskap gjennom ytterligere studier ved den prestisjefylte skolen for osteopati i Madrid.

Amparos lidenskap for idrett og utendørsaktiviteter passer perfekt med ånden på Gausta. Her har hun oppdaget en harmonisk kombinasjon av sin lidenskap for spektakulær natur, muligheter for fysisk aktivitet og den givende opplevelsen av å hjelpe andre på deres helseferd.

 

 

 

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier