fbpx

Velværeavdelingen

Ta deg tid til å slappe av på Gaustablikk Fjellresorts velværeavdeling. Her kan du nyte en sauna, basseng og jacuzzi med en fantastisk utsikt mot Gaustatoppen.

Velkommen til velværeavdelingen

Senk skuldrene og få en god start på restitusjonen etter en lang aktiv dag eller start dagen i velværeavdelingen for det beste utgangspunktet for dagen. I vår velværeavdeling har du fri til gang til basseng, boblebad, sauna og lounge senger. 

Boende gjester                                  fri inngang og håndkle  
Ikke-boende gjester                       kr.   100,- 
Håndkle                                                kr.    50,-

Inngang og håndkle kjøpes direkte i resepsjonen. Dersom du har leid en hytte eller leilighet får du 50 % på inngang. 

 

Test en flytende badstue!

Like ved Gaustablikk Fjellresort finner du Kvitåvatn, med sine to flytende badstuer. Her kan du nyte den magiske utsikten til Gaustatoppen. Det forfriskende vannet og den varme badstuen utgjør den ideelle kombinasjonen for en avslappende aktivitet.

Pris: kr. 600,- per time (hverdager)
           kr. 800,- per time (helg og ferier)

Prisen gjelder opp til 10 personer. Flytende sauna kan bookes mellom 09.00 – 21.00 (siste bestilling kl. 20.00).

Åpningstider

Mandag                              08:00 – 21:00
Tirsdag – søndag            07.00 – 21:00*

*Velværeavdelingen er stengt 20.06 grunnet teknisk vedlikehold

BEHANDLINGSAVDELING

Velkommen til vår behandlingsavdeling midt i fjellandskapet. Våre erfarne
terapeuter 
med spesialkompetanse innen fysiologi er her for å hjelpe deg med å
gjenopprette balanse og velvære etter dine eventyr.

Behandlingsmeny

Massasje

Sportsmassasje (50 minutter)                                                     950,- 

Nyt vår oppkvikkende sportsmassasje, nøye tilpasset for å lindre spesifikke muskelgrupper, løse opp spenninger og fremme rask muskelgjenoppretting. Etter en dag med aktivitet i fjellet, vil denne behandlingen etterlate deg fornyet og energisk.

Klassisk massasje (50 minutter)                                                  950,- 

Nyt en full kroppsmassasje som løser opp anspente muskler. Terapeuten jobber med middels trykk og klassiske teknikker som øker blodsirkulasjonen og bidrar til restutisjon.

Vital massasje (50 minutter)                                                         920,- 

Oppdag hvordan kroppen din kan helbrede seg selv ved å løse opp spenninger i organene. Våre bjørkeoljer vil gi deg mer energi og fornye både kropp og sjel. 

Ritualer

Holistic Ritual (50 minutter)                                                        1150,-

Nyt en behandling som fukter og fornyer hele kroppen. Terapeuten starter med en skånsom peeling for å øke blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller, etterfulgt av en avslappende massasje. Vi bruker aromaterapi med nøye utvalgte oljer for å gi ekstra velvære.

The Harmonie Ritual (50 minutter)                                         1050,-

Føl deg forfrisket med en moderat massasje som fokuserer på hodet, nakken og armene. Denne behandlingen kombinerer massasje med koppeterapi for å forbedre sirkulasjonen og løse opp spenninger. Vi bruker granatepleolje og duftterapi for å gi deg en behagelig og bedre opplevelse.

 

Kontakt vælværeavdelningen for mer informasjon og ledighet på wellness@gaustablikk.no eller ring resepsjon på tlf +47 35 09 14 22.

Møt våres terapeuter

Adrián Pianetti, en erfaren argentinsk fysioterapeut med stort engasjement for å fremme velvære og forbedre folks helse. De siste åtte årene har hans karriere innen ortopedi, forebygging og idrett på høyt nivå vært preget av kontinuerlig læring, inkludert etterutdanningskurs, mastergrader og seminarer, alt basert på hans universitetsgrad oppnådd i 2015.

“Mitt første besøk til Gausta i løpet av vinteren 2021-2022 etterlot et uutslettelig inntrykk, med de spektakulære fjellene og de uendelige utendørsaktivitetene som fanget hjertet og sinnet mitt. Dette motiverte min retur til Gausta for å bidra med min ekspertise til utvidelsen av velværeavdelingen. Siden februar 2023 har kollegaen min og jeg arbeidet utrettelig med utformingen av rommet.”

 Amparo Göbel, en erfaren fysioterapeut opprinnelig fra Argentina. Med over fem års erfaring innen ortopedi har Amparo en dokumentert historie innen forebygging og rehabilitering. For tiden utvider hun sin kunnskap gjennom ytterligere studier ved den prestisjefylte skolen for osteopati i Madrid.

Amparos lidenskap for idrett og utendørsaktiviteter passer perfekt med ånden på Gausta. Her har hun oppdaget en harmonisk kombinasjon av sin lidenskap for spektakulær natur, muligheter for fysisk aktivitet og den givende opplevelsen av å hjelpe andre på deres helseferd.

 

 

 

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier