fbpx

Opplev mer av Gausta og bo komfortabelt hos oss

Fra kr 899,- pr pers./natt inkl. frokost og leie av el-sykler 

GAUSTABLIKK RENOVERER ALLE HOTELLROM

Lune, stilrene og innbydende hotellrom.

JENTETUR TIL FJELLS

Ta med venninnene på fjelltur i høst!

FRESHE RESTAURANTER OG BARER

Gaustablikk har nylig oppgradert alle fellesarealer, restauranter og barer.

PAKKETILBUD

Spar penger ved å kjøpe pakke med overnatting og aktiviteter. 

VELKOMMEN TIL GAUSTABLIKK FJELLRESORT

Hjertelig velkommen til eventyrlige Gaustablikk Fjellresort 945 moh. Gaustablikk er hotellet med panoramautsikt mot majestetiske Gaustatoppen og har siden 1970 ønsket gjester velkommen med varme, kvalitet og omtanke. Gaustablikk Fjellresort ligger sentralt på destinasjonen Gausta. Vi har åpent 365 dager i året. 

Som gjest kan du fritt benytte deg av alle hotellets fasiliteter. I stilfulle fellesarealer kan du nyte forfriskninger, slappe av med en god bok eller hygge deg i godt selskap i lune og trivelige omgivelser. Her finnes lekerom for de minste, bibliotek og innendørs aktiviteter som bordtennis og shuffleboard i lobby og i hotellets bar. Hotellet har to innbydende restauranter med stemningsfull atmosfære, hvor du får førsteklasses mat- og drikkeopplevelser.

Gaustablikk Fjellresort er kjent for sin unike og spektakulære beliggenhet og har panoramavinduer og solfylte terrasser med fantastisk utsikt. 

I hotellets velværeavdeling finner du svømmebasseng, jacuzzi, steambad, badstue og relaxavdeling med soldekk. I tilknytning til hotellet kan du også nyte forfriskende bad i fjellvannet nedenfor og kjenne varmen på kroppen i en av våre to flytende badstuer (må forhåndsbookes). 

I underetasjen med nedgang ved resepsjonen har hotellets gjester tilgang til garderobeskap i en moderne og romslig skistall. Her kan du tørke skistøvler og utstyr, samt hente ut ditt heiskort – og gå rett i bakken. 

Gaustablikk Fjellresort tilbyr gratis parkering rett utenfor døren og har 14 ladestasjoner (mot avgift – ChargeNode). Husk å ta med ladekabel. 

 

 

Frankfurt am Main
07
 

Frankfurt am Main

10°C
 

Frankfurt am Main

Vind: 8 m/s SSE
 

Bestill trygt hos oss med bestilling- og avbestillingsvilkår

Les bestilling- og avbestillingsvilkår

FINN OSS!

Følg oss på sosiale medier