Book her

 

Overnatt på Gaustablikk

Skal du besøke Gaustatoppen til fots, på ski eller med Gaustabanen, så er Gaustablikk det perfekte stedet å overnatte. Gaustablikk ligger tett på Rjukan som har kommet på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du oppleve Solspeilet, Krossobanen, Vemork, Rjukanbanen og Hardangervidda Nasjonalparksenter. Hos oss kan du velge blant flere overnattingsalternativer; som hotellrom, leiligheter og hytter. Finn det alternativet som passer deg og ditt følge. Vi har åpent alle dager hele året.

Facebook Print
Gaustadblikk_14.12.15_205

Hotellrom

Hotellet byr på 91 velutstyrte rom med flatskjerms TV, stor internasjonal kanalpakke, nye bad, gode senger og ikke minst en spektakulær utsikt.

Se hotellrom


Gaustablikk_Apartement_fasade

Gaustablikk Apartments (3–4 personer)

Gaustablikk apartments ligger kun 75 meter fra Gaustablikk Høyfjellshotell. Som gjest på Gaustablikk apartments har du full tilgang til alle hotellets faciliteter på linje med hotellets gjester.

Se Gaustablikk Apartments


Solsiden

Solsiden (6–8 personer)

Nyoppførte leiligheter ca 250 meter fra hotellet, midt i salombakken. Leilighetene er på 60 kv.meter og inneholder 3 soverom med 2+3+3 sengeplasser, dusj/toalett, stue/kjøkken med peisovn, hall, oppbevaringsrom og terrasse.

Se Solsiden


Gaustablikk_Lodge_fasade

Gaustatoppen Lodge (6–8 personer)

Med fantastisk beliggenhet, og utsikt, er Gaustatoppen Lodge det siste overnattingstilbudet på Gaustablikk. Leilighetene ligger ca 250 meter fra hotellet rett ved slalombakken.

Se Gaustatoppen Lodge


Gaustablikk_Storhytte_fasade

Hytter

Våre hytter ligger inntil skianlegget. Velg mellom 8-10 og 16 personers hytter.

Se hyttene


stue2

Hedderstun

Hedderstun er våre 16 nye hytter som ligger ved Fyrieggheisen og Bygget. Hyttene ble oppført i 2016 og har ekstra god standard med 4 soverom, stue, kjøkken, bad og toalett.

Se Hedderstun

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av de gode nyhetene. Meld deg på vårt nythetsbrev slik at du får med deg hva som skjer.

Facebook

Siste nytt får du alltid på …

Facebook-siden vår

Kontakt

Gaustablikk Høyfjellshotell AS
Kvitåvatnvegen 372
N-3660 Rjukan
Tlf: +47 35 09 14 22
Fax: +47 35 09 19 75
Epost: gaustablikk@gaustablikk.no

Sport-1-Gaustablikk
Pose-Sekk_logo